For the coming weeks I will be conducting lean research for Vraagapp:

about Vraagapp [in dutch]

Technologie maakt het leven ingewikkeld voor veel mensen. Wij zorgen dat technologie het leven weer makkelijk maakt.

Veel mensen hebben een verminderd cognitief vermogen. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking. Zij vinden veel dingen in het leven ingewikkeld. Bijvoorbeeld brieven. Of een OV-chipkaart. Of een website. Dat is vervelend. En niet nodig.

Technologie mag er niet voor zorgen dat je leven ingewikkeld is.  Technologie moet juist helpen om te zorgen dat je een leuk leven hebt. Dat kan.  VraagApp laat zien dat technologie mensen zelfstandiger kan maken. VraagApp biedt een antwoord op bijna alles wat ingewikkeld is in de samenleving. Door VraagApp te gebruiken leren we welke organisaties, producten en diensten ingewikkeld zijn. Daarna kunnen we diezelfde organisaties helpen om hun producten en diensten voor iedereen toegankelijk te maken.

Doe je mee?