Gisteren is onze nieuwe service, SocialMapping gelauncht bij de Media van Morgen als resultaat van een half jaar lang hard werken in het SvdJ accelerator traject:

SOCIAL MAPPING
Zoekt u in uw werkveld ook deze belangrijke vernieuwers?
Met Social Mapping maken wij hen zichtbaar. We visualiseren netwerken, signaleren trends en onthullen de bijbehorende vernieuwende initiatieven. Op deze manier kunt u met uw organisatie kennis delen, netwerken aan elkaar koppelen en financiële investeringen doen. Krachten worden gebundeld en de duurzaamheid van initiatieven en hun impact wordt vergroot.

 

Over de SvdJ accelerator

Heb jij een goed idee om de journalistiek te vernieuwen? De SVDJ accelerator helpt je met financiële steun en coaching bij het ontwikkelen van je journalistieke start-up of interne innovatieproject. Onder begeleiding van je eigen mentor werk je een half jaar aan je prototype, je verdienmodel en breng je de doelgroep in kaart. Meedoen kan als team of vanuit een bestaande (media)organisatie.

Over Media van Morgen
29 november organiseert het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek voor de tweede keer het congres Media van Morgen. Een dag vol innovatieve journalistieke start-ups, nieuwe technieken en inspirerende journalistieke producties. Een dag waarop we samen met de sector laten zien én onderzoeken wat de toekomst van de journalistiek te bieden heeft, welke kansen en gevaren er liggen en hoe we daarmee om kunnen gaan. Een dag om samen de toekomst te verkennen, voor journalisten, uitgevers, omroepen, investeerders, onderzoekers en studenten.