Onze bot-recruiter Selection Automat is nu te vinden op het Beyond Human festival. Kom vooral solliciteren!

Over de selection automat:

Het selecteren van de juiste kandidaat voor een baan kost veel tijd, energie en aandacht. Gelukkig is handmatig selecteren verleden tijd met de Selection Automat, dé AI-powered recruiterbot die kandidaten op een efficiënte, transparante en eerlijke manier selecteert voor uw bedrijf. De Selection Automat combineert state-of-the-art algoritmen met gerenommeerde recruitment assessment standaarden* om zo alleen de beste kandidaten aan te nemen voor uw organisatie. Probeer het nu zelf!

Selection Automat bevraagt automatisering in recruitment, en is een project van maker Vincent Hoenderop, coder Joost Helberg & onderzoeker Jeroen de Vos.

De Selection Automat wordt uitgebreid behandeld in de Blog van Peter Boerman hoofredacteur van Werf&